TV3 al País Valencià: la crisi del model

Finalment la Generalitat de dalt ha reaccionat amb la sonsònia de la reciprocitat, com si la TVV, aquell engendre, fos cosa d’aquest cap de setmana.

No senyor. Joan Lerma va intentar tancar TV3 quan ACPV recaptava fons amb bonus per a repetidors. Pujol va córrer al Desert de les Palmes, a prop del Bartolo, a negociar la treva. I avui la destral de guerra torna a entrar en acció. De tot allò ja fa vint anys i en tot aquest temps ha persistit una manifesta incapacitat de compondre un espai comunicatiu comú.

Un espai comunicatiu comú no és que TV3 puga veure’s a tots els Països Catalans i au. Un espai comunicatiu vol dir pluralisme i intercanvi en termes raonables.

Doncs no. Se li va carregar el mort a Eliseu Climent i ha aguantat fins avui i aguantarà el que convinga perquè al capdavall hi ha raons de molt de pes per aguantar. Però pensar que amb una xarxa de repetidors i algú que aguante l’espelma ja anem fent és una equivocació profunda i en el seu plantejament porta implícita la seua feblesa, que avui fa llenya estrepitosament.

José Montilla va ser l’últim a calçar-se ACPV i avui es veu que va llençar-la als lleons. Ara pot anar dient missa. S’ha carregat el model pujolià, amb la complicitat manifesta del Ministerio.

El canvi és més substancial que no sembla.

Bona nit i tapa’t.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s